İş'te Gündem

Acun Ilıcalı, 500 milyon liralık yatında kimleri ağırladı?

Acun Ilıcalı, Manchester City ve Inter taraftarlarını 500 milyon TL'lik yatında ağırladı!
Acun Ilıcalı, 500 milyon liralık yatında kimleri ağırladı?
Haberler / LİFESTYLE
12 Haziran 2023 Pazartesi 09:41

Acun Ilıcalı, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul’a gelen misafirlerini Boğaz’a demirlediği 20 milyon dolarlık ‘B.A.L.M.Y.’ adlı yatında ağırladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı Manchester City ve Inter arasında önceki akşam oynandı. Manchester City, rakibini 1-0 yenerek kupasının sahibi oldu.

Maçın yayıncı kuruluşu TV8’in patronu ve Hull City Kulübü'nün sahibi Acun Ilıcalı, gün içinde Manchester City ve Inter taraftarı olan misafirlerini lüks yatında ağırladı.

Hürriyet'in haberine göre Acun Ilıcalı’nın geçen yıl 20 milyon dolara (yaklaşık 468 milyon TL) aldığı ‘B.A.L.M.Y.’ isimli lüks yat, Bebek açıklarına demir attı.

Teknedeki yaklaşık 100 kişi, DJ eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

YATINDA YOK YOK!

Adı 'B.A.L.M.Y' olan yat, altı kompartmana sahip. 47.2 metre uzunluğundaki yatta yok yok.Yatta bir master suit ve dört ilave kabin arasında on kişiye kadar kalınabilir beş yatak odası bulunuyor.

Yat, güvertede bir oturma ve güneşlenme alanı da dahil olmak üzere geniş güverte alanlarına sahip.

 Süper yat güneşlenme güvertesi, spa havuzu ve arka şezlonglar için bir alan, korunaklı kokpit, muhteşem deniz manzarası için kıç tarafına bakan bir oturma alanı içeriyor. Yatta ayrıca ayak tenisi sahası ve açılır beach club da bulunuyor.

‘B.A.L.M.Y.’ isimli lüks yat Bebek’te Boğaz’a demirlendi. Teknedeki yaklaşık 100 kişi DJ eşliğinde gün boyu eğlendi. Acun Ilıcalı’nın teknesine Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti de misafir oldu.

Adı kızlarının adının baş harflerinden

8 Haziran'da suya indirilen yat tamamen çelik ve alüminyumdan üretildi. 6 adet kamarası bulunan yatın ağırlığı ise 496 ton.

Mengi Yay Yachts’ın 3 yılda inşa ettiği ve 47 metre uzunluğa sahip yatın ismi, Acun Ilıcalı'nın kızlarının isimlerinin baş harflerinden oluşuyor: B.A.L.M.Y.

Yatta ayak tenisi sahası ve 10 metrelik havuz dahi bulunuyor...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem