İş'te Gündem

A Milliler galibiyeti koruyamadı; uzatmada yıkan gol

Karadağ karşısında 31. dakikada 2-0 öne geçen Türkiye, 90+6'da yediği golle Karadağ ile 2-2 berabere kalırken Norveç ile Hollanda ile puan farkını açma fırsatını kaçırdı.
Player yükleniyor...
Haberler / SPOR
1 Eylül 2021 Çarşamba 00:00

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda Türkiye, Karadağ ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan mücadele 90+6’da yediğimiz golle 2-2 sona erdi.

İlk 3 maçında Hollanda ve Norveç’i yenip, Letonya ile berabere kalan Şenol Güneş’in öğrencileri Karadağ karşısında alınan beraberliğin ardından 8 puana yükseldi.

A Milli Takımımızın gollerini 9. dakikada Cengiz Ünder ve 31. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Karadağ ise 40. dakikada Adam Marusic ve 90+6’da serbest vuruştan Risto Radunovic’in golleriyle İstanbul’dan 1 puanla ayrıldı.

#reklam#

74. dakikada sakatlanan Kenan Karaman sakatlanarak yerini Kerem Aktürkoğlu’na bıraktı. 90+2. dakikada sarı kart gören Burak Yılmaz ise bir sonraki maç olan Cebelitarık karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Grubun diğer maçlarında ise Norveç ile Hollanda 1-1 berabere kalırken; Letonya da sahasında Cebelitarık’ı 3-1 mağlup etti.

A Milli Futbol Takımımız, gruptaki 5. maçında Cumartesi günü Cebelitarık ile; 7 Eylül Salı günü ise Hollanda ile deplasmanda karşılaşacak.

PUAN DURUMU

1- Türkiye 8 Puan

2- Hollanda 7 Puan

3- Karadağ 7 Puan

4- Norveç 7 Puan

5- Letonya 4 Puan

6- Cebelitarık 0 Puan

İLK 11'LER

Türkiye: Altay, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Okay, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Kenan, Burak Yılmaz

Karadağ: Mijatovic, Vujacic, Savic, Vesovic, Tomasevic, Skecic, Kosovic, Haksabanovic, Marusic, Bozovic, Djurdjevic

Ay-yıldızlı ekip, grubun ilk maçında İstanbul'da Hollanda'yı 4-2, ikinci maçında da İspanya'da Norveç'i 3-0 yenerken, üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Milli takım, grupta 7 puanla lider durumda bulunuyordu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem