İş'te Gündem

60 Milyon tazminat kazanan Feryal Gülman Bebek'teki yalıyı da satacak!

Feryal Gülman, boşandığı eşi Kemal Gülman ile mahkemesinin son bulmadığını söyledi. Gülman, “Ayrı davalarımız var. Normalde karı-koca olarak mal paylaşımına gideceğiz” dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / İŞTEMAGAZİN
9 Aralık 2021 Perşembe 00:00

Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın 8 yıl süren Boşanma davası geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşamıştı.

Kemal Gülman’ı da 60 milyon lira tazminata hükmetmişti.

Feryal Gülman önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Gülman, boşanma sürecinin tamamlanmadığını söyledi: “Mahkemenin gerekçe kararı çıkmadı. O yüzden bunu beklemek zorundayız. Süreç bittikten sonra konuşabilirim ancak. 60 milyon lira hâkimin kendisine verdiği ceza. Normalde karı-koca olarak mal paylaşımına gideceğiz. Ayrı davalarımız var.”

Soyadı kararı

Feryal Gülman, soyadını değiştirip değiştirmeyeceği hakkında “Her şey bittikten sonra oğlumla birlikte karar vereceğiz. Bilmiyorum, açıkçası oğlum istemeyebilir” dedi.

Feryal Gülman, Bebek’teki yalısı hakkında şunları söyledi: “Yalı hâlâ bende. Çok büyük olduğu için kiraya verdim. Satmayı düşünüyorum. Düşük bütçe verildiği için artık dizilere de kiralamıyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem