İş'te Gündem

6.5 milyona alınan Fatih Sultan Mehmet portresine ‘sahte’ soruşturması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen haziran ayında İngiltere'de düzenlenen bir müzayeden alınan 540 yıllık Fatih Sultan Mehmet portresiyle ilgili şoke eden gelişme... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tablo sahte diye soruşturma başlatılmış. Bizden cevaplar isteniyor. Fıkra gibi bir durum" de
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
24 Aralık 2020 Perşembe 00:00

18 ay önce işbaşına gelen yeni İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi, her altı ayda bir İstanbullulara  hesap vermek için düzenlediği toplantılarının üçüncüsünü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere’de düzenlenen bir müzayeden alınan 6 milyon 500 bir liraya alınan Fatih Sultan Mehmet tablosunun sahte olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldığını açıkladı: 

Bellini atölyesine ait olan Fatih Sultan Mehmet Han tablosuyla ilgili ‘sahte’ diye bir soruşturma düzeni başlatılmış. Bizden cevaplar isteniyor. Bu kıskanılacak bir şey değil. Tabloyu bütün Türk halkına, bütün güzel insanlarımıza kazandırdık. Garip bir muameleye tabi tutuldu arkadaşlarımız, cevaplar veriliyor. Bu da trajikomik, fıkra gibi bir durum.

Özlem Güvemli/Sözcü

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem