İş'te Gündem

2 milyar dolarlık loto çekilişinde skandal!

ABD'nin ünlü lotosu Powerball bir ilke imza attı. 39. haftaya devreden ikramiye 2 milyar dolara ulaşarak dünya rekorunu kırdı.
Player yükleniyor...
Haberler / DÜNYA
8 Kasım 2022 Salı 00:00

Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen Powerball ikramiyesi rekor seviyeye ulaştı. 45 eyalette gerçekleştirilen çekiliş kapsamında başkent Washington DC, Porto Riko ve Virgin Adaları’da çekilişte yer alıyor. Büyük ikramiye kazanmak isteyen kişilerin 6 rakamının hepsini bilmesi gerekmektedir. 39. haftaya giriş yapan çekiliş rakamını duyanlar kulaklarına inanamıyor.

ABD'de gerçekleştirilen Powerball çekilişinde kişilerin büyük ikramiye kazanabilmesi için 6 rakamı da tutturması gerekmektedir. Tüm rakamları tutturma ihtimali 292,2 milyonda 1 olan çekiliş tek kişiye çıkarsa bir rekor gerçekleşecek. İkramiyeyi kazanan kişi tam 2 milyar doların sahibi olurken gelmiş geçmiş en fazla ikramiye kazanan kişi olarak adını tarihe yazdıracak.

KAZANAN NUMARALAR AÇIKLANMADI

Yıllardır Powerball oynadığını söyleyen bir Türk iş insanı, "Loto çekilişi ABD'de Türkiye saatiyle 07.00'de yapılıyor. Çekilişin üzerinden 2.5 saate yakın zaman geçti. Hala rakamlar açıklanmadı. Şimdiye kadar Powerball çekilişinde hiç böyle bir şey olmamıştı. Birşeyler dönüyor" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem