İş'te Gündem

19 yaşındaki genç kız uyuşturucudan öldü, annesinin feryatları yürekleri dağladı

Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Havva Nur Ç. (19), otel odasında ölü bulundu
Player yükleniyor...
Haberler / İŞTEMAGAZİN
18 Mayıs 2021 Salı 00:00

Genç kızın yakınları acı haberle yıkılırken annesi ''Sonu böyle mi olacaktı? Şimdi bu acıya nasıl dayanacağım?" diyerek gözyaşı döktü. Olay sonrası gözaltına alınan genç kızın erkek arkadaşı M.O.Ş. ile M.D. ifadelerinde 'şeker' diye tabir edilen uyuşturucu maddeden 2'şer tane kullandıklarını söyledi.

Olay, saat 01.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi'ndeki apart otelde meydana geldi. Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Havva Nur Ç., erkek arkadaşı M.O.Ş. ve M.D. ile buluşup apart otele gitti.

#reklam#

Burada eğlenen 3 gençten Ç., bir süre sonra fenalaştı. M.O.Ş. ile M.D.'nin ihbarıyla olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin hemen müdahalede bulunduğu Havva Nur Ç. yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan M.O.Ş. ve M.D., polis merkezindeki ifadelerinde 'şeker' diye tabir edilen uyuşturucu maddeden 2'şer tane kullandıklarını ve Çalışgan'ın fenalaştığını söyledi. Ç.'nın cansız bedeni de otopsi için ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ANNESİ ‘SONU BÖYLE Mİ OLACAKTI’ DİYEREK AĞLADI

Havva Nur Ç.'nın cenazesi, otopsinin ardından bugün yakınları tarafından morgdan alındı. Cenaze teslim alındığı sırada sinir krizi geçiren anne Ayşe Ç., "Ben bunca yıl 2 çocuğum için yaşadım. Sonu böyle mi olacaktı? Şimdi bu acıya nasıl dayanacağım?" diyerek gözyaşı döktü.

Genç kızın erkek arkadaşı gözaltında

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem