İş'te Gündem

10 milyon TL ve ev teklifine 'Hayır' dedi: İşte nedeni

‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde canlandırdığı ‘Firdevs Yöreoğlu’ karakteri ile hafızalara kazınan 79 yaşındaki Nebahat Çehre 10 milyonluk reklam teklifine 'hayır' dedi. Sebebini de şöyle açıkladı...
10 milyon TL ve ev teklifine 'Hayır' dedi: İşte nedeni
Haberler / İŞTEMAGAZİN
15 Kasım 2023 Çarşamba 16:06

Nebahat Çehre, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve aradan geçen yıllara rağmen tekrarlarının hala reyting rekoru kırdığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Firdevs Hanım karakterine hayat vermişti.

Yirminci yüzyıl çağdaş sanatının en etkin isimlerinden ve Pop-art hareketinin öncüsü Andy Warhol’un 125 eserinin yer aldığı Andy Warhol-İstanbul Sergisi’nin resmi açılışı İstanbul Lale Müzesi’nde yapıldı. Nebahat Çehre, sergiye katılanlar arasındaydı.

Posta'da yer alan habere göre gazeteciler ile kısa bir sohbet eden Çehre, yazın çıkan bikinili pozları ile ilgili, "Tatil güzel şey ya. Ben çok severim tatile gitmeyi ve tatil yapmayı."

"BANA ÇOK SAÇMA GELİYOR ŞİMDİKİ İŞLER"

Uzun süredir de bir projede yer almayan Nebahat Çehre, muhabirlerin "Uzun zamandır projelerde yoksunuz. Bunun bir sebebi var mı?" sorusuna da, "Arkadaşlar kafama yatan bir şey yok ki. Bana çok saçma geliyor şimdiki işler."

Nebahat Çehre'ye bir inşaat firmasının 2024'te satışa sunulması planlanan evlerin reklam yüzü olması için teklif gitti. 10 milyon TL ve siteden bir daire teklif edildi. Sanatçı bunu reddetti, nedenini de şöyle açıkladı: 

"HER ŞEY PARA DEĞİL"

"En son depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Ya benim reklamını yaptığım evler de yıkılırsa. Kahrolurum. Her şey para değil."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem